Lotz Károly Tartalom Elõzõ Következõ

DR. LOTZ KÁROLY közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszter: Ez utóbbi kérdésére azt válaszolhatom: mivel egy újabb képviselõ úr interpellálni szeretne ebben az ügyben, ezért ma érdeklõdtem a Miniszterelnöki Hivatalban. A ma déli tájékoztatás szerint semmilyen vizsgálat nincs folyamatban, és tudomásom szerint nincs is tervezve ezzel kapcsolatban. Nem adnak okot az eddigi vizsgálatok arra, hogy érdemben újra kelljen ezt vizsgálni.

Még egyszer mondom: abban a kérdésben, hogy lehet-e tovább tehermentesíteni valamilyen módon, nemcsak a zajvédelemnek az eszközeivel, hanem más eszközökkel is, például forgalomtereléssel az egyébként - ismételten említem - háromszoros önkormányzati döntéssel elhatározott nyomvonalat, vizsgálatok fognak folyni. Az önkormányzat maga fogja vizsgálni.

S még egyszer említem: a jövõ héten miniszterelnök úr Demszky Gábor fõpolgármester úrral megpróbál ebben az ügyben elõrelépni, lesz köztük egy megbeszélés ezzel kapcsolatban. Köszönöm szépen. (Taps az SZDSZ és az MSZP padsoraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage