Bokros Lajos Tartalom Elõzõ Következõ

DR. BOKROS LAJOS pénzügyminiszter: Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Képviselõ Úr! Az Agárdi Mezõgazdasági Kombinát munkavállalóinak részarányföldhöz jutásával kapcsolatban Ecsõdi képviselõ úr kérdésére Suchman miniszter úr a múlt héten már részletesen válaszolt - én erre újabb információval nem tudok visszatérni. Ahogy Suchman úr megígérte, erre idõben vissza fogunk térni.

Berregi képviselõ úr utolsó felvetése viszont pontosítást igényel, mert a 11 millió forintos kifizetés erõsen túlzott. A felvetésbõl annyi tény, hogy a részarányfölddel kapcsolatos ügyintézést egy vállalkozó végzi a kombináttal kötött szerzõdés keretében, és díjazása számla ellenében történik, havi bontásban.

A vállalkozó a fenti feladaton kívül, alkalmankénti megbízás alapján, különbözõ tanulmányokat is készít külön díjazásért. Ezekkel együtt az elmúlt idõszakban öt alkalommal történt kifizetés, összesen 680 ezer forint összegben - így az elhangzott 11 milliós kifizetés nem felel meg a valóságnak. Kérem válaszom elfogadását. Köszönöm szépen. (Szórványos taps a bal oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage