Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: A képviselõ úrnak is megjelent a neve. Gondolom, arra próbálna hivatkozni... (Dr. Kovács Kálmán: Személyesen érint.).., hogy említésre került a neve, és ez személyes érintettség. (Dr. Kovács Kálmán: Én meg is magyarázom, hogy miért!)

Képviselõ úr, meg kell mondjam, abból tényleg nem csinálhatunk precedenst, hogy ha valakinek a neve pusztán megemlítésre kerül, akkor azt személyes érintettségnek minõsítsük.

Azt kérdezem meg itt most a jelen levõ képviselõktõl, pontosabban a frakciók vezetõitõl - figyelemmel arra, hogy nem várható hosszasabb felszólalás, itt most elhangzottak nyilatkozatok -, hozzájárulnak-e a frakcióvezetõk, hogy válaszolhasson két percben Kovács Kálmán erre.

Úgy gondolom, hogy ne a Házszabály megkerülésével, hanem a házbizottságban megkötötthöz hasonló, itteni eseti egyezséggel és valamennyi frakcióvezetõ lovagias hozzájárulásával járhatunk el korrekten, ha úgy gondoljuk. Természetesen ezt senki ne érezze nyomásnak, mert ha a frakciók szigorúan ragaszkodnak a házbizottsági megállapodáshoz, azt is tudomásul kell venni. (Tompa Sándor: Kifejtette bõven a véleményét.)

Az MSZP nem járul hozzá. (Dr. Kovács Kálmán: Ügyrendi javaslatot szeretnék tenni.)

Ügyrendi javaslat - erre megadom a szót. Kérem, hogy akkor tényleg ügyrendi keretben tessék maradni.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage