Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Képviselõ asszonynak ebben egyébként tökéletesen igaza van. Valóban nem fordult elõ, hogy két hétig tartson. De azt hiszem, nem ez a lényeges, hanem egyáltalán az, hogy mennyi idõt szán a parlament a vitára. Erre, azt hiszem, ez évben is kellõ idõ jut - bár elvileg egyetértek a képviselõ asszony megjegyzésével.

Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem még egyszer, hogy az államháztartási törvény módosításához kíván-e még valaki hozzászólni. (Nem jelentkezik senki.)

Mivel ilyen képviselõtársunk nincs, ezért az általános vitát elnapolom. Lezárására holnap kerül sor.

(14.10)

Tisztelt Országgyûlés! (A fõtitkárral tanácskozik.) Elnézést, de tényleg nagyon feszített a tempó, és nemcsak a plenáris ülésekkel kapcsolatos idõk rövidek, hanem a bizottsági munkára szánt idõ is...

Tisztelt Országgyûlés! Nem zárom le az általános vitát, azzal a feltétellel, hogy a képviselõcsoportok gondoskodnak arról, hogy a költségvetési bizottság - amely még e héten ülésezni fog - a módosító indítványokat megtárgyalja.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát tehát elnapolom, lezárására holnap kerül sor.

Soron következik a Magyar Köztársaság 1996. évi költségvetésérõl szóló törvényjavaslat, valamint az ehhez kapcsolódó állami számvevõszéki vélemény általános vitájának folytatása. Az elõterjesztést T/1456. számon, az Állami Számvevõszék véleményét T/1456/2. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg a szót. Boross Péter képviselõ úr következik, az MDF részérõl, õt követi Mészáros Gyula képviselõ úr, a KDNP részérõl.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage