Elnök Tartalom Következõ

               Az Országgyûlés õszi ülésszakának 23. ülésnapja
                       1995. november 9-én, csütörtökön
                      (8.00 óra - Elnök: dr. Gál Zoltán
                    Jegyzõk: Boros László és Nahimi Péter)

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Köszöntöm jelen lévõ képviselõtársaimat és mindenkit, aki figyelemmel kíséri munkánkat.

Az Országgyûlés õszi ülésszakának 23. ülésnapját megnyitom. Bejelentem, hogy az ülés vezetésében Boros László és Nahimi Péter jegyzõ képviselõtársaim lesznek segítségemre.

Tisztelt Országgyûlés! Ismertetem mai ülésnapunk programját.

Elõször az államháztartásról szóló törvényjavaslat általános vitáját zárjuk le.

Ezután a Magyar Köztársaság 1996. évi költségvetésérõl szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása következik.

Ezt követõen körülbelül 14 órától a helyi adókról szóló törvény és a gépjármûadóról szóló törvény módosítását indítványozó törvényjavaslat általános vitájának folytatására kerül sor.

Majd a személyi jövedelemadóról szóló törvényjavaslat általános vitáját folytatjuk.

Ezután körülbelül 16 órától a büntetés-végrehajtási szervezetrõl szóló törvényjavaslat általános vitáját folytatjuk és lezárjuk.

Végül a nemzetbiztonságról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatásával és lehetõség szerinti lezárásával fejezzük be ülésnapunk munkáját.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az államháztartásról szóló 1992. évi XXVIII. törvény és az ahhoz kapcsolódó egyes törvényi rendelkezések módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának lezárása. Az elõterjesztést T/1543. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Emlékeztetem önöket, hogy a tegnapi ülésnapon több képviselõ már nem jelentkezett felszólalásra, de az MSZP képviselõcsoportja kérte, hogy módosító javaslatok házszabályszerû benyújtása érdekében az általános vita ne záruljon le. Megkérdezem államtitkár urat, kíván-e válaszolni az általános vitában elhangzottakra...

Tartalom Következõ

Eleje Homepage