Csiha Judit Tartalom Elõzõ Következõ

DR. CSIHA JUDIT igazságügy-minisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselõtársaim! Sajnálatos és olcsó dolog a jelenlétet számon kérni érdemi érvek helyett. Sajnálatos és nagyon olcsó dolog indulatosnak lenni, indulatokat kelteni a kulturált és korrekt vita helyett. És nagyon sajnálatos és nagyon olcsó dolog már-már a becsületsértés határát súroló személyeskedéseket elmondani ebben a Házban.

S mindez akkor is sajnálatos, amikor mindannyian tudjuk, kormánypárti és ellenzéki képviselõk, kormány, kormánytagok és nem kormánytagok, hogy ezekben az órákban, ahogyan tegnap is, a kormány is dolgozik, a bizottságok is dolgoznak, azért vagyunk ennyien, amennyien vagyunk.

S még sajnálatosabb, ha nem veszünk arról tudomást, hogy a kormány képviseletében itt lévõ államtitkárok felkészültek a költségvetés vitájára, s ugyanolyan jogú, minisztert helyettesítõ tisztségviselõk, mintha a miniszterek ülnének itt.

Mi itt voltunk tegnap este is, amikor az ellenzéki frakciók egy képviselõvel képviseltették magukat vagy eggyel sem - igaz, akkor vacsoraidõ volt. Köszönöm. (Taps a bal oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage