Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Ezek után az elhangzott vélemények után félek ismételten megjegyezni, de vállalván az újabb kritikát - hogy megalapozott vagy nem, ez más kérdés -, hogy ismételten az elõbb elhangzott megjegyzésekre utaljak, amiket egyes képviselõtársaink tettek, és amelyek a Ház stílusára és hangnemére vonatkoztak. Azt hiszem, jó lenne megfontolni ezeket a megjegyzéseket.

Az ügyrendi vitát ezzel lezárom; a képviselõ úr javaslatával kapcsolatban meggondolom, hogy az ügyrendi bizottsághoz forduljak-e.

Tisztelt Országgyûlés! Holnap napirend elõtti felszólalásra jelentkezett dr. Surján László frakcióvezetõ-helyettes úr, KDNP; Lányi Zsolt frakcióvezetõ- helyettes úr, Független Kisgazdapárt; dr. Dobos Krisztina frakcióvezetõ- helyettes, MDF; Németh Zsolt frakcióvezetõ-helyettes úr, Fidesz.

A szerdai ülésnapon napirend elõtti felszólalásra jelentkezett Gyimóthy Géza frakcióvezetõ-helyettes úr, Független Kisgazdapárt. Itt tájékoztatom képviselõtársaimat arról, hogy a Független Kisgazdapárt frakciója Gyimóthy Géza képviselõ urat 1995. november 13-i hatállyal frakcióvezetõ-helyettessé megválasztotta. (Taps.) Ugyancsak a szerdai napon napirend elõtti hozzászólásra jelentkezett Pokorni Zoltán frakcióvezetõ-helyettes úr, Fidesz.

A szerdai napon napirend után kíván felszólalni Hegyi Gyula képviselõ úr, MSZP; Rockenbauer Zoltán képviselõ úr, Fidesz; Balsay István képviselõ úr, Fidesz.

Tisztelt Országgyûlés! Bejelentem, hogy az egészségügy és a szociális igazgatás területén tevékenykedõ tizenegy szakszervezet képviselõitõl petíciót vettem át, amelyet az egészségügyben és a szociális igazgatásban foglalkoztatott munkavállalók élet- és munkakörülményei javítása érdekében adtak át. A petíciót eljuttattam képviselõtársaimnak.

Tisztelt Országgyûlés! Felkérem jegyzõ képviselõtársamat, tájékoztassa az Országgyûlést képviselõi önálló indítványok tárgysorozatba-vétele ügyében született döntésrõl.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage