Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! A Házszabály 36. §-a (2) bekezdése alapján a vizsgálóbizottságot létre kell hozni, ha azt a képviselõknek legalább egyötöde indítványozza. Mivel képviselõtársaink az önálló indítványhoz a szükséges számú aláírást csatolták, az elõterjesztés az Országgyûlés tárgysorozatába került. A sürgõs tárgyalásbavételrõl történõ döntésre holnap délután kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Az alkotmány- és igazságügyi bizottság országgyûlési határozati javaslatot nyújtott be a Magyar Köztársaság legfõbb ügyészének az ügyészség 1994. évi tevékenységérõl szóló beszámolójáról H/1645. számon. Megkérdezem Hack Péter elnök urat, kívánja-e az indítványt indokolni. (Dr. Hack Péter: Nem.) Nem kívánja.

Tisztelt Országgyûlés! A gazdasági bizottság országgyûlési határozati javaslatot nyújtott be a kormány által az 1995. évi gazdasági és pénzügyi folyamatokról készített jelentés elfogadásáról H/1648. számon. Megkérdezem Tardos Márton képviselõ urat, a bizottság elnökét, kívánja-e az önálló indítványt két perc idõtartamban megindokolni. (Tardos Márton: Karl Imre fog indokolni.)

Karl Imre képviselõ úr, a bizottság alelnöke kívánja indokolni. Tessék, képviselõ úr!

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage