Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Most tehát a módosító javaslatokról történõ határozathozatal következik.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e az elõterjesztõ, illetve az alkotmányügyi bizottság módosító javaslatait a T/1300/222. számú ajánlás 1-32. pontjai szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 295 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 11 tartózkodás mellett a módosító javaslatokat elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a korábban módosított címmel a vámjogról, a vámeljárásjogról, valamint a vámigazgatásról szóló törvényjavaslatot az egységes javaslat imént módosított szövege szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 253 igen szavazattal, 4 ellenszavazattal, 54 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Engedjék meg, hogy a Vám- és Pénzügyõrség Országos Parancsnoksága jelen lévõ képviselõinek jó munkát kívánjak a törvény alkalmazása során. (Taps.)

Tisztelt Országgyûlés! A Független Kisgazdapárt képviselõcsoportjának nevében dr. Bernáth Varga Balázs kívánja a frakció szavazatát megindokolni. Megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage