Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Engedjék meg, hogy ismertessem mai ülésnapunk programját. Elõször a személyi jövedelemadóról szóló törvényjavaslat általános vitáját folytatjuk és lezárjuk. 12 órakor - a házbizottságon született megállapodásnak megfelelõen - a Magyar Köztársaság 1996. évi költségvetésérõl szóló törvényjavaslat általános vitáját lezárjuk.

Tájékoztatom önöket, hogy a 30 órás felszólalási idõkeretet a frakciók felhasználták, így képviselõi felszólalásokra már nem kerül sor.

A nemzetbiztonsági szolgálatokról szóló törvényjavaslat általános vitáját folytatjuk, és lezárjuk és ezzel fejezzük be ülésünk munkáját.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a személyi jövedelemadóról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztést T/1571. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/1571/3-7. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tisztelt Országgyûlés! A házbizottság ülésén megállapodás született abban a kérdésben, hogy a költségvetési törvényjavaslathoz kapcsolódó elõterjesztéseknél a képviselõi felszólalások lehetõség szerint ne legyenek hosszabbak az adott törvényjavaslat vezérszónoklatainál. Ebben az esetben ez 15 perc.

Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg a szót, szólásra következik Brúszel László képviselõ, az MSZP képviselõcsoportjából, õt követi Bogárdi Zoltán képviselõ úr, az MDF-bõl.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage