Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Ugyancsak napirend elõtti felszólalásra jelentkezett Csóti György frakcióvezetõ-helyettes úr, Magyar Demokrata Fórum. Megkérdezem, hogy fenntartja-e még igényét. (Csóti György nemet int.) Nem tartja fenn. Köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyûlés! Tájékoztatom önöket arról, hogy az SZDSZ frakciója mai ülésén Bauer Tamás, Béki Gabriella, Horn Gábor és Wekler Ferenc képviselõket frakcióvezetõ-helyettessé megválasztotta. (Taps.)

A mai napon napirend elõtti felszólalásra jelentkezett Wekler Ferenc frakcióvezetõ-helyettes úr, akinek azonban csak akkor tudom megadni a szót, ha a frakcióvezetõ akadályoztatva lenne... (Dr. Petõ Iván frakcióvezetõ elhagyja az üléstermet. - Derültség. - Dr. Torgyán József: Ügyrendi kérdés!)

Ahogy az elõbb ismertettem, frakcióvezetõ úr, ügyrendi kérdésben a napirendet illetõen, a napirend tárgyalását illetõen lehet javaslattal élni, egyébként napirenden kívüli ügyben nem. Úgyhogy megadom... (Dr. Torgyán József: Házszabály!) Házszabály-értelmezési kérdésekben tessék az alkotmányügyi és ügyrendi bizottsághoz fordulni. (Derültség. - Taps a bal oldalon.)

Megadom a szót... (Dr. Torgyán József: Ezentúl csak elnök úrnak fogom szólítani!) Frakcióvezetõ úr, nem szokásos mikrofonon kívül átkiabálni a termet. Tessék hagyni, hogy az kapjon szót, akinek az elnök szót ad!

Megadom a szót Wekler Ferenc frakcióvezetõ-helyettes úrnak, Szabad Demokraták Szövetsége. (Dr. Torgyán József: Egyszerûen példátlan, amit ön mûvel! - Zaj.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage