Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Annak érdekében, hogy a részletes vitát ne szakítsuk meg ügyrendi döntésekkel, kezdeményezem azt, hogy az általam ismertetett tagolásról most összevontan határozzon az Országgyûlés.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy egyetért-e a részletes vitának a jegyzõ által ismertetett tárgyalástechnikájával. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége a javaslatot elfogadta.

Most tehát a részletes vita elsõ szakasza következik. Az idetartozó módosító javaslatok az ajánlás 1. és 2. pontjában találhatók.

(19.50)

Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Nincs jelentkezõ.) Jelentkezõ nincs, ezért a vita e szakaszát lezárom.

A második vitaszakasz alapját képezi az ajánlás 3. pontja. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Nincs jelentkezõ.) Nem kíván, ezért a vita e szakaszát lezárom.

A harmadik vitaszakasz az ajánlás 4., 5., 6., 7., 29., 32. és 60. pontjaiban található módosító javaslatok alapján történik. Megkérdezem, kíván- e valaki szólni a vita e szakaszában. (Nincs jelentkezõ.) Jelentkezõ nincs, a vita e szakaszát lezárom.

A negyedik vitaszakasz az ajánlás 8. pontja. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Nincs jelentkezõ.) Jelentkezõ nincs, a vita e szakaszát lezárom.

Az ötödik tárgyalástechnikai egység az ajánlás 9-13. pontjaiban lévõ módosító javaslatok tárgyalása. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Nincs jelentkezõ.) Jelentkezõ nincs, a vita e szakaszát lezárom.

A hatodik vitaszakasz tárgya az ajánlás 14. pontja. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Nincs jelentkezõ.) Jelentkezõ nincs, a vita e szakaszát lezárom.

Megkérdezem, hogy kíván-e valaki szólni a 15-17. pontokhoz, amely a részletes vita következõ szakasza. (Nincs jelentkezõ.) Jelentkezõ nincs, ezért a vita e szakaszát lezárom.

A következõ vitaszakasz az ajánlás 18. pontjában található. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Nincs jelentkezõ.) Nem kíván. A vita e szakaszát lezárom.

Következik a 19-27. pontokig terjedõ módosító javaslatok vitája. Megadom a szót Brúszel László képviselõ úrnak, Magyar Szocialista Párt.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage