Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Megkérdezem, kíván-e valaki még szólni a vita e szakaszában. (Senki nem jelentkezik.) Mivel további felszólaló nincs, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Most áttérünk az ajánlás 58. és 59. pontjaihoz. Kérdezem, ki kíván felszólalni ezekhez a pontokhoz. (Senki nem jelentkezik.) Mivel senki nem jelentkezett, a részletes vita e szakaszát lezártnak nyilvánítom.

A részletes vita következõ egységét a 61. pont képezi. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Senki nem jelentkezik.) Felszólaló hiányában a részletes vita e szakaszát lezártnak nyilvánítom.

Tisztelt Országgyûlés! Következik az ajánlás 62-67. pontokig terjedõ része. Kérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Senki nem jelentkezik.) Mivel senki nem jelentkezett felszólalásra, a részletes vita e szakaszát lezártnak nyilvánítom.

A következõ vitaegység az ajánlás 68. pontjában lévõ javaslat. Kérdezem, kíván-e valaki felszólalni ehhez a ponthoz. (Senki nem jelentkezik.) Senki nem kért szót, így a részletes vita e szakaszát lezártnak nyilvánítom.

Következõ megvitatandó rész az ajánlás 69-tõl 76. pontjáig terjedõ szakasz. Kérdezem, kíván-e valaki a vita e szakaszában felszólalni. (Senki nem jelentkezik.) Mivel senki nem kért szót, a részletes vita e szakaszát lezártnak nyilvánítom.

Tisztelt Országgyûlés! Mai részletes vitánk utolsó egysége a 77. pontban lévõ javaslat. Kérdezem, kíván-e valaki felszólalni ezzel a ponttal kapcsolatban. (Senki nem jelentkezik.) Mivel senki nem kért szót, a részletes vita e szakaszát lezártnak nyilvánítom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vitát lezártuk, ezért a törvényjavaslat egésze tekintetében is lezárom a részletes vitát.

A Házszabály értelmében a vita lezárása után utoljára az elõterjesztõ kap szót. Megkérdezem Akar László államtitkár urat... (Akar László a fejével tagadólag int.) A szokásos kérdésre államtitkár úr int és jelzi, hogy nem most, hanem majd a határozathozatalt megelõzõen kíván válaszolni a vitában elhangzottakra.

Tisztelt Ház! A módosító javaslatokról várhatóan jövõ héten határoz az Országgyûlés.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a társasági adóról szóló 1991. évi LXXXVI. törvény módosítása tárgyában benyújtott törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/1504. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/1504/37. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem a hatáskörrel rendelkezõ bizottságok elnökeit, jelen lévõ tisztségviselõit, illetõleg tagjait - utalok itt tehát az alkotmányügyi, a gazdasági, a költségvetési, a kulturális, illetve a mezõgazdasági bizottságokra -, kívánja-e valamelyik bizottság az együttes ajánlást most szóban kiegészíteni. (Senki nem jelentkezik.) Senki nem kért szót, így a részletes vita tárgyalásában továbbhaladunk.

Tisztelt Ház! A Házszabály 105. § (4) bekezdése értelmében e vitánál is kezdeményezem a tárgyalástechnikai összekapcsolásokat.

Felkérem jegyzõ képviselõtársamat, dr. Trombitás Zoltán képviselõ urat, szíveskedjék ismertetni a tárgyalástechnikai összevonásokra elõterjesztett javaslatokat.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage