Varga Mihály Tartalom Elõzõ Következõ

VARGA MIHÁLY (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Ház! Hozzászólásomban azt kívántam megfogalmazni, hogy a kormány javaslatától eltérõ javaslatok is szerepelnek. Azaz a kormánypártokon belül is véleménykülönbség van abban a tekintetben, hogy a családi pótlék rendszerét milyen irányban kellene módosítani.

Valóban, ahogy Béki Gabriella utalt rá, az SZDSZ-nek a kormánnyal szemben egy eltérõ álláspontja van, másfajta úton kívánják a családi pótlék rendszerét átalakítani.

Én ezzel kapcsolatos véleményemet, kritikai megfogalmazásomat annak tekintetében alakítottam ki, ami eddig a sajtóban megjelent, amit az SZDSZ képviselõi eddig elmondtak, hiszen konkrét javaslat nem szerepel elõttünk, nincs ilyen javaslat.

Én ennek tekintetében próbáltam azokra az állításokra reagálni, amelyek a családi pótlék adózásba történõ bevonását irányoznák elõ. Nem én tehetek róla, hogy egy konkrét javaslat hiányában csak különbözõ sajtóinformációkra kellett támaszkodnom. Köszönöm szépen. (Taps a jobb oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage