Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Annak érdekében, hogy a részletes vitát ne szakítsuk meg ügyrendi döntésekkel, kezdeményezem, hogy az ismertetett tagolásról most összevontan határozzon az Országgyûlés.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlés, egyetért-e a részletes vitának a jegyzõ által ismertetett tárgyalástechnikájával. Kérem, szavazzanak! (A jelenlevõk kézfelemeléssel szavaznak.) Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége elfogadta a javaslatot.

Most következik a részletes vita elsõ szakasza, az idetartozó módosító javaslatok az ajánlás 1. és 2. pontjaiban találhatók. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni. (Senki sem jelentkezik.) Nem. Mivel felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát lezárom.

A második vitaszakasz alapját képezi az ajánlás 3. pontja. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni. (Senki sem jelentkezik.) Senki nem jelentkezett. A vita e szakaszát lezárom.

A harmadik vitaszakasz az ajánlás 4-5. pontjaiban található módosító javaslatok alapján történik. Kérdezem, kíván-e valaki szólni. (Senki sem jelentkezik.) Nem. A vita e szakaszát lezárom.

A negyedik vitaszakasz az ajánlás 6. pontja. Kérdezem, kíván-e valaki szólni. (Senki sem jelentkezik.) Nem kíván. A vita e szakaszát lezárom.

Az ötödik tárgyalástechnikai egység az ajánlás 7. és 8. pontjaiban lévõ módosító javaslatok tárgyalása. Kérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Senki sem jelentkezik.) Nem kíván. A vita e szakaszát lezárom.

A hatodik vitaszakasz tárgya az ajánlás 9. és 10. pontjában található. Kérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Senki sem jelentkezik.) Nem kíván. A vita e szakaszát lezárom.

Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a 11-14. pontokhoz, amely a részletes vita következõ szakasza. (Dr. Sepsey Tamás jelentkezik.)

Megadom a szót Sepsey Tamás képviselõ úrnak, Magyar Demokrata Fórum.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage