Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem, kíván-e még valaki felszólalni ebben a témakörben. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezés nincs, ezért a vita e szakaszát lezárom.

A következõ vitaszakasz az ajánlás 15. és 16. pontjában található. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni. (Senki sem jelentkezik.) Nem kíván, a vita e szakaszát lezárom.

Következik a 17. pontban lévõ módosító javaslat vitája. Kérdezem, kíván-e valaki szólni. (Senki sem jelentkezik.) Senki nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Kíván-e valaki szólni az ajánlás 18-20-ig terjedõ pontjaihoz, ami a részletes vita következõ szakaszát képezi? (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezõ nincs, a vita e szakaszát lezárom.

A részletes vita következõ egysége az ajánlás 21. pontjában lévõ módosító javaslat. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezõ nincs, a vita e szakaszát lezárom.

Megkérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 22. pontjához. (Senki sem jelentkezik.) Nem. Tisztelt Országgyûlés! A vita e szakaszát lezárom.

Mai részletes vitánk utolsó egysége a 23. és 24. pontban lévõ két javaslat. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezõ nincs, a vita e szakaszát lezárom.

Az elõterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vita lezárásra került. A törvényjavaslat részletes vitáját lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem doktor... megkérdezem Akar László pénzügyminiszter urat... (Derültség.)... pénzügyminisztériumi államtitkár urat, hogy most vagy az egyes módosító javaslatokról történõ határozathozatalt megelõzõen kíván-e válaszolni.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage