Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! A további ügyrendi vitát fölöslegesnek tartom. A házbizottság ülésén Dávid Ibolya képviselõ asszony indítványát megtárgyaljuk. Az ülés megkezdésekor, a szünet után tájékoztatjuk az Országgyûlést, hogyan döntött a házbizottság.

(15.50)

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Magyar Köztársaság 1996. évi költségvetésérõl szóló törvényjavaslat általános vitájának újramegnyitása. Az elõterjesztést T/1456. számon, a bizottságok ajánlásait T/1456/1-16. számon kapták kézhez.

Megadom a szót Akar László pénzügyminisztériumi államtitkár úrnak... (Akar László nemet int a fejével.) Mivel államtitkár úr jelezte, hogy nem kíván szólni, tájékoztatom önöket, hogy most az egyes képviselõcsoportok elõadói a 25-25 percbõl megmaradt idõkeretben mondhatják el véleményüket.

Elõzetes jelzés alapján megadom a szót Francz Rezsõ úrnak, hogy ismertesse a Magyar Szocialista Párt képviselõcsoportjának álláspontját. Kérem, hogy a pulpitusról mondja el beszédét. Szólásra készül Sándorffy Ottó képviselõ úr, a Független Kisgazdapárt képviselõcsoportja részérõl; õt követi Szilágyiné Császár Terézia, Kereszténydemokrata Néppárt; majd Varga Mihály, Fidesz-Magyar Polgári Párt.

Most tehát megadom a szót Francz Rezsõ úrnak, a Magyar Szocialista Párt részérõl.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage