Sepsey Tamás Tartalom Elõzõ Következõ

DR. SEPSEY TAMÁS (MDF): Köszönöm szépen, elnök úr. Elnézést kérek, de reagálni kell Mészáros István László képviselõtársam azon megjegyzésére, hogy egy tudományos konferencia szerinte hatpárti egyeztetés.

Ilyen nóvumról még nem volt tudomásom, de tényleg hozzá kell szokni másfél év alatt, a Horn-Kuncze kormány regnálása idején, hogy ezentúl egy tudományos konferenciára se merjen elmenni az ember és véleményt nyilvánítani, mert utólag azt fogják mondani, hogy ez volt a hatpárti egyeztetés. Fordítva pedig a hatpárti egyeztetés lesz a tudományos konferencia és ha ott valamit elmondunk, akkor késõbb ez a doktori disszertáció megvédésénél majd figyelembe kerül. Nem hiszem, hogy képviselõtársam erre gondolt volna.

Egyébként azon a tudományos konferencián azért sem lehetett vitatkozni, mert a kormányzat képviselõje szerint az Alkotmánybíróság megoldhatatlan feladat elé állította a jogalkotót. Ehhez képest úgy tûnik, hogy megoldható a feladat, csak az nem a hatpárti egyeztetés volt, amit képviselõtársam tudományos konferenciaként említett. Köszönöm szépen.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage