Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! Ismertetem mai ülésnapunk programját.

Elõször a Munkaerõ-piaci Alap létrehozásával kapcsolatos egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitáját kezdjük meg.

Ezután a rádiózásról és a televíziózásról szóló törvényjavaslat általános vitájának megkezdésére kerül sor.

13 óra 55 perckor miniszteri eskütétel következik,

majd az azonnali kérdések, interpellációk és kérdések megtárgyalásával folytatjuk munkánkat.

Ezt követõen Házszabálytól való eltérésrõl dönt az Országgyûlés.

Majd elõterjesztések bizottsági kijelölésérõl tájékoztatom az Országgyûlést, továbbá részletes vitára bocsátásokról döntünk.

Ezt követõen sürgõs, illetõleg kivételes és sürgõs tárgyalásbavételekrõl határoz az Országgyûlés.

A délszláv válság békés rendezésének végrehajtását biztosító erõk Magyarországon történõ átvonulásáról és átmeneti állomásozásáról szóló országgyûlési határozati javaslat, valamint az Észak-atlanti Szerzõdés részes államai és a "Békepartnerség" más résztvevõ államai közötti fegyveres erõk jogállásáról szóló megállapodás és annak kiegészítõ jegyzõkönyve megerõsítésérõl és kihirdetésérõl szóló törvényjavaslat együttes általános vitája, majd határozati javaslat részletes vitája, illetõleg a módosító javaslatokról történõ szavazás és zárószavazás következik.

Ezt követi a helyi adókról szóló törvény és a gépjármûadóról szóló törvény módosítását kezdeményezõ törvényjavaslat,

valamint a társasági adóról szóló törvény módosítását indítványozó törvényjavaslat, és a fogyasztási adóról, a fogyasztói árkiegészítésrõl szóló törvény módosításáról rendelkezõ törvényjavaslat,

az általános forgalmi adóról szóló törvényjavaslat módosítását indítványozó törvényjavaslat,

illetõleg az adózás rendjérõl szóló törvény módosításáról szóló törvényjavaslat módosító javaslatairól történõ szavazás.

(9.40)

Ezután az államháztartásról szóló törvény és az ahhoz kapcsolódó egyes törvényi rendelkezések módosításáról szóló törvényjavaslat záróvitájára és zárószavazására kerül sor. Ezt követi a helyi önkormányzatok címzett- és céltámogatási rendszerérõl szóló törvény módosítását indítványozó törvényjavaslat határozathozatala. A magyar állampolgárok külföldi állampolgárokkal történõ házasságkötésére vonatkozó jogszabályok módosításáról szóló törvényjavaslat határozathozatala következik, majd a büntetés- végrehajtási szervezetrõl szóló törvényjavaslat módosító javaslatairól szavazunk.

Ezt követi a helyi adókról szóló törvény és a gépjármûadóról szóló törvény módosítását indítványozó törvényjavaslat zárószavazása. Ezután személyi javaslatok megtárgyalására kerül sor, végül a családi pótlékról és a családok támogatásáról szóló törvény, valamint a gazdasági stabilizációt szolgáló egyes törvénymódosításokról szóló törvény egyes rendelkezéseinek hatálybaléptetésérõl szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatásával és lezárásával fejezzük be mai ülésszakunk munkáját.

Most egy jegyzõi bejelentés következik.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage