Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérem a miniszter urat, hogy írja alá az esküokmányt és kérem dr. Szilágyiné Császár Terézia jegyzõ képviselõ asszonyt, hogy legyen ebben a miniszter úr segítségére. (Megtörténik. - Az esküokmány aláírásánál segédkezõ dr. Szilágyiné Császár Terézia jegyzõ gratulál a miniszternek.)

Tisztelt Országgyûlés! Engedjék meg, hogy az újonnan kinevezett és esküt tett miniszternek eredményes munkát és sok sikert kívánjak az Országgyûlés és a magam nevében. (Általános taps közepette Szekeres Imre, Horn Gyula, Kuncze Gábor, Petõ Iván, Kósáné dr. Kovács Magda, Sasvári Szilárd, Nikolits István, István József és Szabó Iván köszöntik a minisztert.)

Tisztelt Országgyûlés! Most az azonnali kérdések és válaszok órájára kerül sor. Az errõl szóló rendelkezések a Házszabály 119. §-a (4) bekezdésében találhatók. Eszerint a kérdés elmondására és a válaszadásra két-két perc áll rendelkezésre, a képviselõnek és a megkérdezettnek egyperces viszontválaszra van joga. Az utolsó szó joga a megkérdezettet illeti.

Tisztelt Országgyûlés! Dr. Varga István, az MDF képviselõje, kérdést kíván feltenni a miniszterelnöknek "Szavatartó embernek tartja-e továbbra is a szlovák miniszterelnök urat?" Képviselõtársamat illeti a szó.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage