Csapody Miklós Tartalom Elõzõ Következõ

DR. CSAPODY MIKLÓS (MDF): Köszönöm szépen miniszter úr válaszát. Ha ebben a rendkívül nehéz helyzetben illetlenül, alkotmányos ellenzékhez nem illõ módon ironizálni szeretnék, akkor azt mondhatnám, hogy nagyon szép a politikai naptár, és azoknak a rekeszeknek a tartalma, amelyeket miniszter úr említett. Én azonban nem ezt teszem, mert - miniszter úrral egyetértõleg - ezeket szükséges, de véleményem szerint még talán mindig nem elegendõ lépéseknek tartom. Azt hiszem, hogy a magyar kormány annak a bizonyos külpolitikai offenzívának, ami egy példátlan igazságtalanságra és jogszerûtlenségre hívja fel a figyelmet, ezeket a nyitólépéseit megtette.

Én tehát csak azt kérhetem - és ezzel a kérdéssel is szerettem volna exponálni ezt a kérést -, hogy ezt az offenzívát folytassák, intenzívebben folytassák, és ebben az ellenzékre is számíthatnak.

A hatpárti konzultációval kapcsolatban csak annyit, hogy híreim szerint az inkább csak egy tájékoztató volt. Nagyom remélem, hogy a késõbbiekben ebben az irányban valódi konzultációkra is módunk lesz.

Köszönöm szépen még egyszer miniszter úr válaszát. (Szórványos taps.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage