Szilágyiné Császár Terézia Tartalom Elõzõ Következõ

DR. SZILÁGYINÉ CSÁSZÁR TERÉZIA (KDNP): Köszönöm szépen, államtitkár úr, tudom, hogy Kisorosziban a földtulajdonosok ott ülnek a televízió elõtt, és szívbõl remélem, hogy a termelõszövetkezet elnöke is ott ül, és attól legalábbis megretten, ha egy ilyen jól megtermett államtitkár a fizikai erejét is latba kívánja vetni. (Derültség.)

Hogy a jogi eljárás mikor fejezõdhet be... Ma délután, az azonnali kérdések során miniszterelnök úrtól hallottuk, hogy bizony olyan hosszúra nyúlt, mint a rétestészta, amit a nagyanyám annak idején csinált otthon. Tehát ebben nem bízhatnak, ezt üzenhetjük nekik.

Szívesen elfogadnám az ön válaszát, sok pozitív elem volt benne, egy dolog miatt nem tudom azonban elfogadni.

Módosításra került a földkiadási törvény. Vajon miért nem lehetett akkor úgy módosítani, hogy azokért az emberekért, értük szóljon ez a törvénymódosítás, hogy ne kerülhessenek ilyen rettenetes helyzetbe és ne kelljen ilyen hosszú kanosszát járniuk, amíg a saját jogos tulajdonaikhoz visszatérnek? Ha ez megtörtént volna vagy megtörténhetne nagyon gyorsan - önökön múlik elsõsorban -, akkor boldogan elfogadom a válaszát. Így sajnos a kisorosziak miatt nem tehetem meg. Köszönöm szépen. (Taps a jobb oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage