Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: A válasz elhangzott, olyan, amilyen. (Zaj, derültség.) Formailag nem tudok mit tenni... (Dr. Kövér László és Varga Mihály jelentkezik.).., az ügyrendi vitára majd késõbb visszatérünk, képviselõ urak, ha befejeztük ezt a dolgot.

Szeretném tájékoztatni mindenekelõtt az Országgyûlést, hogy nyilván egy adminisztrációs hiba történt, a miniszter urat nem értesítette a Miniszterelnöki Hivatal, hogy feladat- és hatáskör szerint a privatizációs miniszternek adták át a válaszolás jogát. Ennyi történt, tisztelt Országgyûlés. (Zaj. - Dr. Rapcsák András: Nincs vezetõje a kormánynak!)

Tisztelt Országgyûlés! Mivel Kelemen András képviselõtársunk nem volt itt, és minden frakcióból egy kérdésnek el kell hangzani, dr. Sepsey Tamás képviselõ úr kérdését ismertetem, aki az MDF képviselõjeként a földmûvelésügyi miniszternek tett fel kérdést "Miért nem akarja kiadni a Budapest Bank jelzálogjogának bejegyzésére vonatkozó iratok másolatát a Fõvárosi Kerületek Földhivatala egy országgyûlési képviselõnek?" címmel. Sepsey Tamás képviselõ urat illeti a szó.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage