Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Most a módosító javaslatokról határoz az Országgyûlés a T/1489/4. számú ajánlás I. fejezete szerint. Ez az ajánlásrész a kijelölt bizottság által benyújtott, tehát általa értelemszerûen támogatott módosító javaslatokat tartalmazza. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e az alkotmányügyi bizottság T/1489/4. számú ajánlásának I. fejezetében az 1. és 2. sorszámú módosító javaslatokat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 251 igen, 1 ellenszavazat és 1 tartózkodás mellett a módosítójavaslat-csomagot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! A zárószavazásra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Most viszont sor kerül a büntetés-végrehajtási szervezetrõl szóló törvényjavaslathoz benyújtott módosító javaslatok határozathozatalára. Az elõterjesztést T/1376. számon, a bizottságok együttes ajánlásait pedig T/1376/26. és /42. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem dr. Vastagh Pál igazságügy-miniszter urat, kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Vastagh Pál: Igen.) Igen, megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage