Bogárdi Zoltán Tartalom Elõzõ Következõ

BOGÁRDI ZOLTÁN (MDF): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Ha tudnám felejteni, hát felejteném - csak nem tudom! Ugyanis a számok beszélnek! Itt teljesen mindegy, hogy kormánypárti képviselõtársaim mit mondanak... (Közbeszólás a bal oldalról: Persze!).., a pénz kevesebb, mint '94-ben volt! Ebbõl plusz összegeket osztogatni bárkinek - rendkívül nehéz. Ez az egyik gondom.

A másik: nem én mondtam, önök mondták, hogy lesznek koordinátorok, és össze fogjuk szedni azt az, azt hiszem, tizennégy állami gazdaságot, amelyek termelést koordinálnak. Hát ne haragudjanak! Ez már nem háztáji termelés Magyarországon, hanem magángazdálkodás alapján mûködõ termelés! Egy egészen más kategória! Azt, amit itt említettek, tessék elfelejteni - ez egy új helyzet!

Én egyébként örülni tudnék annak, ha ez így mûködne, ahogy itt most képviselõtársaim elmondták, de félek tõle, hogy nem így mûködik. Én ugyanis ismerem az új szövetkezetitörvény-elképzelésüket, és ismerem az 1105-ös kormányhatározatot, amely az intézményrendszer átalakítását célozza meg - egészen más irányba megy, mint amirõl önök beszélnek! Felhívnám a figyelmüket, olvassák el ezeket.

Köszönöm. (Szórványos taps a jobb oldalról.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage