Trombitás Zoltán Tartalom Elõzõ Következõ

DR. TROMBITÁS ZOLTÁN (Fidesz): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Bauer Tamás képviselõtársam felszólalására szeretnék reagálni, nem a személyi jövedelemadó kérdésével kapcsolatban, mert azzal kapcsolatosan osztom a véleményét, hogy bizonyos mértékben összecsúszott itt két vitának a kérdése.

Egy pontban nem értünk egyet képviselõ úrral, ez pedig az, hogy mindnyájan tudjuk, hogy a parlament év végi terhei miatt a különbözõ bizottsági ülések részint az éjszakába nyúlóan vannak, van, amelyik fél háromkor ért véget, s ehhez képest reggel nyolc órakor kezdõdött a parlament ülése. Én itt voltam, név szerint fel tudom sorolni például az ezen az oldalon ülõ képviselõket, hogy kik voltak jelen akkor, amikor az ülés elkezdõdött. Nem azért nem voltak jelen a képviselõk, s többek között több bizottsági elõadó is, s ezt az elnök úr tudja igazolni, nem tudott bejönni a parlament ülésére, például kormánypárti képviselõtársaim közül is többen, mert paralel bizottsági ülések zajlanak most is, és zajlottak az éjszaka is.

Azt gondolom, hogy a tévénézõk, a rádióhallgatók számára ezt el kellett mondanunk, hogy ne magunk járassuk le a saját magunk tekintélyét azzal, hogy olyan felszólalásokat teszünk, amelyet Bauer Tamás tett, szerintem ez azt eredményezi. Igenis folyik a munka, minden bizottságban minden képviselõnek kilóg a nyelve, úgy dolgozik a költségvetés közben. Vannak, akik itt vannak, vannak pedig, akik a bizottságban dolgoznak. Köszönöm szépen. (Taps.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage