Filló Pál Tartalom Elõzõ Következõ

FILLÓ PÁL (MSZP): Igen tisztelt Elnök Úr! Köszönöm szépen a szót. Én csak egy rövid, kétperces idõkeretre kértem szót. Annál is inkább, mert tulajdonképpen az elõttem szóló két képviselõtársam hozzászólására szeretnék reagálni.

Egyrészt szeretném elmondani a tisztelt Háznak, hogy a következõ napirendi pont kapcsán majd részletesen lesz szó arról, hogy az önkormányzatiság irányában milyen teendõink lesznek ezen a területen, a Foglalkoztatási Alap területén. Én csak annyit szeretnék mondani képviselõtársaimnak, Gyõriványi képviselõ úrnak is és Mádi László képviselõ úrnak is:

Én úgy gondolom, azok a veszélyek, amelyeket itt drámai szavakkal ecseteltek a centralizációról és a miniszter hatalmas hatáskörérõl, abban a pillanatban, ha az önkormányzatiságot komolyan vesszük ezen a területen, meg fognak szûnni. Szeretnék a szocialista frakció nevében ígéretet tenni önöknek a tekintetben, hogy mindent meg fogunk tenni azért, hogy ez az alap valódi önkormányzatként tudjon majd mûködni. Akkor úgy gondolom, ezek a veszélyek elháríthatóak lesznek. Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage