Zsigmond Attila Tartalom Elõzõ Következõ

ZSIGMOND ATTILA (MDF): Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Gellért Kis Gábor Képviselõ Úr! Én is azon bambák egyike vagyok, akik nem értenek az órához, vagy zsebórához. Ezért nagy érdeklõdéssel hallgattam Gellért Kis Gábor úr felszólalását. Mélységesen sajnálom, hogy az MSZP ezek szerint éppen legkitûnõbb szakértõjét nélkülözte a tárgyalásokon. (Derültség a jobb oldalon.) Mindenesetre meg kell jegyeznem azt, hogy õ hivatkozott egy bizonyos hiányra, éppen a dokumentummûsorok hiányára. Én nagyon szeretném, hogyha ebben a Házban csupa olyan törvényt nyújtanának be, amibõl egyetlenegy ilyen fogalom hiányzik, egyébként tökéletesen rendben volnának a törvények. Nagyon boldog lennék, tisztelt Ház.

Ami pedig a törvény és a különféle, ORTT-kuratóriumok stb. kérdését illeti, szeretném fölhívni Gellért Kis Gábor úr figyelmét arra, hogy ezek vagyonkezeléssel foglalkoznak. A mûsorfolyammal nincsenek közvetlen összeköttetésben, a részvénytársaság az, amelyik a mûsort készíti, és ebbe nincs beleszólása ezeknek a kuratóriumoknak és az ORTT-nek sem. Úgyhogy javasolom a törvény alaposabb elolvasását.

Ami pedig Szabó Zoltán úr elõbbi megszólalását érinti, én szeretném, hogyha ez nem az erõpolitikának valamiféle hirtelen fellángolása lenne. Én az elhangzottakból még nem arra a következtetésre jutok, hogy akkor most erõbõl valamit tenni kell. Politikai megoldást kell keresni, államtitkár úr. Szeretném, hogyha önnek is ez lenne a véleménye. Köszönöm. (Taps a jobb oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage