Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: És Sepsey Tamás képviselõ úr? (Tóth Pál: Õ ugyanúgy!) Ugyanúgy.

Tisztelt Országgyûlés! A részletes vita következik. A törvényjavaslathoz egy módosító javaslat érkezett. Kérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 1. számú pontjához, mely a törvényjavaslat 1. § (1) bekezdésének módosításával a törvényjavaslattól eltérõ határidõ-módosításra tesz javaslatot. (Nincs jelentkezõ.) Felszólalásra jelentkezõ nincs, a részletes vitát lezárom.

A vita lezárása után utoljára az elõterjesztõ kaphat szót. Kérdezem belügyminiszter urat, hogy kíván-e most válaszolni. (Kuncze Gábor: Nem.) Nem, majd a határozathozatalt megelõzõen. A módosító javaslatról várhatóan jövõ héten határoz az Országgyûlés.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a vagyoni kárpótlási eljárások lezárásával összefüggõ egyes kérdésekrõl szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztést T/1584. számon kapták kézhez.

Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõknek adom meg a szót. A sorrendet olvasom: Barkóczy Gellért úr, Független Kisgazdapárt - sorban olvasom, aki az ülésteremben lesz... -, Gáspár Miklós, Glattfelder Béla, Sepsey Tamás... (Dr. Sepsey Tamás: Én már elmondtam!)... köszönöm. Akkor megadom a szót Barkóczy Gellért úrnak, a Független Kisgazdapárt részérõl.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage