Csépe Béla Tartalom Elõzõ Következõ

CSÉPE BÉLA (KDNP): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Mintha az elõbbi hozzászólásomat kellene folytatnom. Íme, itt van egy másik példa arra, (Közbeszólás balról: Nem véletlen!) hogy súlyos mértékben felmerül annak gyanúja, hogy jelenleg Magyarországon a politika mégis eluralja a gazdaságot. Ezért teljes mértékben egyetértünk azzal, hogy ezt az úgynevezett olajgate-ügyet immár egy parlamenti vizsgálati bizottság vizsgálja meg.

Sajnos a minisztériumi megbízások verseny és referencia nélkül kerültek kiadásra - tájékozódásunk szerint. Ezt nem állítjuk, csak tájékozódásunk szerint mégis így van. Egyetlen tetten érhetõ szempont a kiválasztáskor a szocialista összeköttetés volt. Minden esetben az MSZP vállalkozói tagozata volt a kedvezményezett.

Azt állítják, hogy az ellenzék most érdekcsoportok harcába keveredett. Ha ez igaz, akkor úgy tûnik, az MSZP vállalkozói tagozata olyan hatalommal rendelkezik, hogy az ellenzéket is manipulálni tudja. Ebben az esetben még inkább és minél elõbb fel kell deríteni az ügyet. Tehát teljes mértékben támogatjuk a parlamenti vizsgálóbizottság létrehozását. Köszönöm. (Taps a KDNP, az MDF és a Fidesz padsoraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage