Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Interpelláló képviselõtársunk nem fogadta el a miniszter úr válaszát. Kérdezem ezért a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Közbeszólás több oldalról: Nincs bekapcsolva a gépem.)

Megkérdezem Boross Péter képviselõ urat, hogyan szavazott. (Dr. Boross Péter: Nem.) Nemmel. Köszönöm szépen.

Kinek nem mûködött a gépe? (Dr. Farkas Gabriella és dr. Pusztai Erzsébet jelentkezik, és nemet int.) Farkas Gabriella szintén nemmel, Pusztai Erzsébet szintén nemmel szavazott. Volt-e még valaki, akinek nem mûködött a gépe? (Dr. Kasuba János jelentkezik, és igent jelez.) Kasuba János igennel szavazott.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 107 igen szavazattal, 73 ellenszavazattal, 43 tartózkodás mellett a választ elfogadta. (Közbekiáltások: Nem fogadta el.) Helyes a jelzés, a választ nem fogadta el... (Taps az ellenzék padsoraiban.)..., ezért a kérdést kivizsgálásra kiadom a gazdasági bizottságnak.

Tisztelt Országgyûlés! Dr. Homoki János képviselõ úr, a Független Kisgazdapárt képviselõje, interpellációt nyújtott be dr. Suchman Tamás privatizációs miniszterhez: "Hogyan csapják be és vezetik félre a TVK Rt. dolgozóit privatizáció címén?" tárgyában.

Megadom a szót dr. Homoki János képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage