Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, egyetért-e a sürgõs tárgyalásbavétellel. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Páva Zoltán jelzi, hogy nem mûködik a szavazógépe.)

Hogyan szavaz? (Páva Zoltán: Igen.) Páva Zoltán gépét kérjük bekapcsolni!

Kimondom a határozatot: Páva Zoltán igen szavazatával 227 igen, 39 nem szavazattal, 21 tartózkodással a törvényjavaslatot az Országgyûlés sürgõs tárgyalásba vette.

Büky Dorottya, dr. Molnár Péter, Rajk László és Rózsa Edit képviselõk sürgõs tárgyalást kérve nyújtották be a gazdasági kamarákról szóló 1994. évi XVI. számú törvény módosításáról szóló törvényjavaslatukat, T/1708. számon. A törvényjavaslatot a kijelölt bizottság az Országgyûlés tárgysorozatába vette.

Kérdezem az elõterjesztõket, hogy kívánják-e a sürgõsséget kétperces idõtartamban szóban megindokolni. (Nincs ilyen jelzés.) Nem kívánják indokolni.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, egyetért-e a sürgõs tárgyalásbavétellel. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Puch László kéri szavazógépének bekapcsolását.)

Kimondom a határozatot: Puch László igen szavazatával 221 igen, 56 nem szavazattal, 19 tartózkodással a törvényjavaslatot az Országgyûlés sürgõs tárgyalásba vette.

(17.10)

Dr. Bernáth Varga Balázs és dr. K. Csontos Miklós képviselõ urak, Független Kisgazdapárt, a szükséges számú aláírást csatolva, kivételes és sürgõs tárgyalást kérve új változatban, T/1830. számon benyújtották a földkiadó és földrendezõ bizottságokról szóló 1993. évi II. számú törvény módosítását indítványozó törvényjavaslatukat. Kérdezem az elõterjesztõket, kívánják-e indokolni. (Dr. Bernáth Varga Balázs: Igen.) Igen. Megadom a szót dr. Bernáth Varga Balázs úrnak, Független Kisgazdapárt.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage