Akar László Tartalom Elõzõ Következõ

AKAR LÁSZLÓ pénzügyminisztériumi államtitkár: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselõ Úr! Mindenekelõtt szeretném megköszönni azt a határtalan bizalmat és nagyrabecsülést, amit a személyem iránt táplál, mert ön megadott egy kérdést elõzetesen, amely úgy szól, hogy "Igazat mond-e a miniszter?". És ön feltételezi rólam, hogy egy ilyen cím alapján képes vagyok az ön, most konkrétan megjelölt kérdésére beható választ adni, mert módomban állt fölkészülni arra, hogy ebben az ügyben ugyan mi minden történt, ami köztudottan nem a Pénzügyminisztérium hatáskörébe tartozik.

Legnagyobb sajnálatomra azt kell mondanom, hogy konkrétan csak azt tudom válaszolni önnek, hogy amit ön most elmondott, azt a jegyzõkönyvbõl gondosan át fogom tanulmányozni, és utána fogok nézni személyesen is, hiszen most hozzám intézte ezt a kérdést, de ebben a pillanatban többet az ön által felvetett ügyekben egyszerûen nem tudok mondani. Akkor sem tudok többet mondani, ha a Házszabály szerint nekem most kellene... - mert nem tudok.

Köszönöm szépen. (Taps a bal oldalon. - Dr. Torgyán József: Dehogynem! Annyit kellett volna mondani, hogy nem mond igazat.)

(15.00)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage