Pusztai Erzsébet Tartalom Elõzõ Következõ

DR. PUSZTAI ERZSÉBET (MDF): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselõtársaim! A Magyar Demokrata Fórum képviselõcsoportja támogatta azt a felvetést, hogy a határon túli magyarok helyzetérõl tartson a magyar parlament vitanapot. Aláírásokat is gyûjtött, de tekintettel arra, hogy már megvolt a 78 aláírás - és mivel az ellenzéknek gazdálkodnia kell az aláírásokkal, hiszen csak két vitanap aláírása lehetséges egy ülésszakon -, ezért az aláírásokra már nem volt szükség.

Ugyanakkor tájékoztatom tisztelt képviselõtársaimat, hogy éppen ebben az idõben gyûjtöttük az aláírásokat a családpolitikai vitanapról. Én kértem Torgyán Józsefékat, hogy írjanak alá; azt mondta, hogy majd meglátjuk, mi fog történni az õ elõterjesztésükkel. És tekintettel arra, hogy erre a a vitanapra is - a Kisgazdapárt aláírása nélkül - összejött a 78 aláírás, így tehát a családpolitikai vitanapon a Kisgazdapárt aláírása nem szerepel.

Érzésem szerint ez azt a lehetõséget teremti meg, hogy az ellenzék aláírásaival további vitanapokat is támogatni tudjon. Köszönöm figyelmüket. (Taps az MDF soraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage