Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Az azonnali kérdések, az interpellációk s a kérdések elmondására kedden 14 órától kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik ma kezdõdõ ülésünk napirendjének megállapítása. A házbizottság az Országgyûlés ma kezdõdõ ülése napirendjére, idõtartamára és elõterjesztések együttes tárgyalására vonatkozó ajánlását a hétvégi futárpostában kézhez kapták képviselõtársaim.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy egyetért-e a házbizottság ajánlásával? Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége a házbizottság napirendi javaslatát elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Ennek megfelelõen soron következik a társadalombiztosítás pénzügyi alapjainak 1996. évi költségvetésérõl szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása.

Az elõterjesztést T/1680. számon, az Állami Számvevõszék kapcsolódó véleményét pedig T/1680/1. számon kapták kézhez képviselõtársaim. A bizottságok ajánlásaikat T/1680/6-8. számon nyújtották be.

Elõször megadom a szót az írásban elõre jelentkezett képviselõtársaimnak. E szerint szólásra következik Kiss József képviselõ úr, MSZP, akit Szabad György képviselõ úr követ, az MDF-bõl.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage