Surján László Tartalom Elõzõ Következõ

DR. SURJÁN LÁSZLÓ (KDNP): Köszönöm a szót, elnök asszony. Ismételten elmondom, hogy tisztelettel adózom Kiss József képviselõtársamnak. Többek közt azért is, mert szeretné, ha a kórházakba már valamivel több pénz jutna. Nem errõl szól a történet. Valóban egyetértek azzal, hogy novembertõl mostanáig nagyon sok mindent lehetett volna tenni. Nem a képviselõtársamon akarom elverni a port, aki a maga részérõl - kormánypárti helyzetébõl adódóan - segítõ kezet nyújt a probléma megoldásához.

Az illetõknek, az érintetteknek azonban nagyon el kell gondolkodni azon, hogy mért hozzák a képviselõházat, azon belül az erre az ügy érdekében vállalkozó képviselõket ilyen lehetetlen helyzetbe.

Elismerem, hogy az A-, B-variáció a régi és a mostani kormánynál is elõfordult és kritikák tárgyát képezte. De képviselõtársaim, ha egy rossz megoldás helyett hozunk egy még rosszabbat, akkor a még rosszabbat ne dicsérjük azzal, hogy a másik is rossz volt. Ez egy nagyon nehéz dolog.

Végül még csak egyet szeretnék megemlíteni: sokkal jobban örültem volna, ha 200 millió többletet találok. 200 millió hiányt találtam. Igyekezni fogok valami többletet is találni. Köszönöm a figyelmet. (Taps az ellenzéki képviselõk padsoraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage