Selmeczi Gabriella Tartalom Elõzõ Következõ

SELMECZI GABRIELLA (Fidesz): Köszönöm szépen. Tisztelt Miniszter Úr! Köszönöm a válaszát. Sajnos a tények azok tények, és ezek a tények önmagukért beszélnek. Tény, hogy az érintettek csupán - azóta már - 15 százaléka adta be az igénylést, és az is tény, hogy az igénylõlap rendkívül bonyolult, áttekinthetetlen, nagyon nehéz kitölteni. Azt hiszem, talán a Parkinson- törvény érvényesült itt: hogyan gyárthatunk olyan ûrlapot, olyan igénylõlapot, amely kitölthetetlen.

Az is tény, tisztelt miniszter úr, hogy a minisztériumban dolgozók munkájáért ön a felelõs. A minisztérium munkájáért ön a felelõs. Tehát ha valami nem mûködik, nem stimmel a minisztériumon belül, akkor önnek tudok kérdést feltenni, illetve önhöz tudok interpellációt intézni.

Az is tény, tisztelt miniszter úr, hogy nemcsak a Fidesz-Magyar Polgári Párt, de az ellenzék többi képviselõje is elmondta, hogy ez a megoldás rossz, kivitelezhetetlen, sokba fog kerülni, nem fog mûködni. Pusztán arra szolgál ez a megoldás, hogy az apukákat, anyukákat, a családok ezreit, tízezreit újra zaklassák és bolygassák õket ilyen buta dolgokkal.

Köszönöm szépen. (Taps a jobb oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage