Kuncze Gábor Tartalom Elõzõ Következõ

KUNCZE GÁBOR belügyminiszter: Elnöknõ! Tisztelt Képviselõtársaim! Amikor a Kisgazdapárt országgyûlési képviselõje interpellációt intéz hozzám, és az interpellációja kapcsán kirajzolódik elõttem valamilyen elképzelés egy bizonyos dologgal kapcsolatban, akkor bennem megfogalmazódik a kérdés, hogy vajon most õ a maga nevében beszél vagy a pártja programját ismerteti. Én az interpellációs válaszomban annak a reményemnek adtam kifejezést, hogy ez nem a Kisgazdapárt programja, mert magát az elképzelést - hogy õszinte legyek - én tarthatatlannak ítéltem.

Nos, Torgyán képviselõtársunk azt mondta, hogy ez nem a Kisgazdapárt elképzelése; ilyen módon minden valószínûség szerint nem értett egyet a kisgazda- padsorokból szóló képviselõvel. Én ezzel egyetértek, én ebben õt természetesen támogatni tudom. (Derültség a bal oldalon.)

Ami pedig azt illeti, nekem nemcsak az alkotmány következményeként nem kell foglalkoznom a Kisgazdapárttal, hanem - ismervén a programját - úgy gondolom, hogy egyébként sem. (Derültség a bal oldalon.)

Köszönöm szépen. (Taps a bal oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage