Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Sajnálom. Már a III. fejezetnél tartunk. Megkérdezem, hogy a III. fejezethez ki kíván szólni. (Nincs jelentkezõ.) Jelzés nincs; a vita e szakaszát lezárom.

Megkérdezem, ki kíván szólni a IV. fejezethez érkezett módosító javaslatokhoz, amelyek a vagyon bírósági felosztásának a szabályait terjesztik elõ. (Nincs jelentkezõ.) Jelentkezõ nincs; a vita e szakaszát lezárom.

Megkérdezem, ki kíván szólni az V. fejezethez érkezett módosító javaslatokhoz, amelyek az egyéb rendelkezéseket tartalmazzák. (Nincs jelentkezõ.) Jelentkezõ nincs; a vita e szakaszát lezárom.

Végezetül megkérdezem, ki kíván szólni a zárórendelkezésekhez benyújtott módosító javaslatokhoz. (Nincs jelentkezõ.) Senki; a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vita lezárásra került, ezért a törvényjavaslat részletes vitáját lezárom.

Megkérdezem Világosi Gábor államtitkár urat, hogy most, vagy az egyes módosító javaslatok határozathozatalát megelõzõen kíván-e válaszolni. (Dr. Világosi Gábor államtitkár: A határozathozatalok elõtt.) Késõbb kíván válaszolni.

Tisztelt Országgyûlés! Tájékoztatom képviselõtársaimat, hogy a módosító javaslatokról várhatóan jövõ heti ülésén határoz az Országgyûlés.

Most soron következik a tûz elleni védekezésrõl, a mûszaki mentésrõl és a tûzoltóságról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztést T/1544. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/1544/22. és T/1544/35. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg a szót, elõször Puha Sándor képviselõ úrnak, Szabad Demokraták Szövetsége - kérem, fáradjanak ki a pulpitusra, mert elõre jelzett felszólalásokról van szó -, õt követi majd Dögei Imre, a Független Kisgazdapárt részérõl, majd Ivanics István, a Kereszténydemokrata Néppárt részérõl.

(18.20)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage