Surján László Tartalom Elõzõ Következõ

DR. SURJÁN LÁSZLÓ (KDNP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Úgy gondolom, hogy Varga Mihály képviselõtársunk fontos és lényeges témát hozott ide, a Ház elé, ahol pártállástól függetlenül mindnyájunknak közös érdeke, hogy minél inkább visszaszoruljanak azok a káros jelenségek, amelyek mind a gazdaságunkat negatív irányban befolyásolják, mind pedig a közéleti morált kétségbe vonják.

Nem hiszem, hogy egy ilyen reagálásnál bármiféle olyan felvetésnek helye van, amely arról szól, hogy bezzeg egyesek eljárnak vagy nem járnak el a rendkívüli bizottsági ülésre. Ez egyszerûen nem ide tartozik, ez a dolog egyik része. (Zaj a kormánypártok padsoraiban. - Kiss Gábor: Pedig ez a legfontosabb!)

A másik része: ha van vizsgálóbizottság, az nem jelent moratóriumot... (Kiss Gábor: De prejudikálást igen!).., nem jelent semmiféle olyan lehetõséget, hogy a szóban forgó témának akár a sajtóban, akár a parlament nyilvánossága elõtt a lehetõ legtágabb teret ne adják, hiszen ezeknek az ügyeknek egyedül a nyilvánosság az, amelyik végsõ soron a megoldását fogja hozni.

Köszönöm szépen. (Szöllõsi Istvánné: Visszamenõleg is! - Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage