G.Nagyné Dr.Maczó Ágnes Tartalom Elõzõ Következõ

G. NAGYNÉ DR. MACZÓ ÁGNES (FKGP): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Miniszter Úr! Kedves Képviselõtársaim! Nagyon hosszú ideje a közszolgálati televízió Híradója személyemmel szemben egyre súlyosabb, már-már totális cenzúrát alkalmaz. (Zaj az MSZP padsoraiban.) Akár kisgazda alelnökként, akár a parlament alelnökeként, akár sajtótájékoztatón, akár rendezvényen, akár a parlamentben, akár vidéken, akár a fõvárosban fejtem ki álláspontomat, a diszkrimináció egyforma erejû, tehát személyem ellen irányul.

Nem akarok itt mindent felsorolni, hiszen nyílt levélben fordultam a Híradóhoz, de ezt is kicenzúrázták. Most csak egyetlen példát említek. Március 15-én egy Petõfi nevét viselõ iskolában Petõfi-dombormûvet avattam a parlament alelnökeként. Ez egy másodpercet sem érdemelt a magyar Híradóban. Ezzel szemben a köztudomásúan Izraelbõl ideszalajtott, nemzetünkre szégyent hozó provokátor hatalmas nyilvánosságot kap rendszeresen. (Zaj az MSZP és az SZDSZ padsoraiban. - Közbeszólás: Ki az?) Ezáltal vált nyilvánvalóvá számomra, hogyha egy külföldrõl jött vagy küldött nemzetgyalázó provokátor óriási nyilvánosságot kap, miközben a magyar egyetemes kultúrát reprezentáló politikust folyamatosan cenzúrázzák... (Folyamatos zaj.).., akkor egy nagyon súlyos magyarellenes, tehát faji diszkrimináció egyik kiszemelt áldozata vagyok.

Kérdezem a miniszter urat, hogy függetlenség, pártatlanság mögé bújva meddig folytatható ez a magyarellenesség, és mikor kíván fellépni a bizonyíthatóan kirekesztõ faji diszkrimináció ellen. Köszönöm, hogy meghallgattak. (Taps az FKGP padsoraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage