Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Figyelemmel arra, hogy az MDF képviselõcsoportjának nincs több azonnali kérdése benyújtva, ezért Csapody képviselõ úr helyett más képviselõt nem tudok szólítani. Áttérünk az interpellációk elmondására.

Tisztelt Országgyûlés! Az 1996. február 20-i ülésünkön a dr. Sepsey Tamás képviselõ úr, MDF, pénzügyminiszternek címzett interpellációjára az adott választ sem a képviselõ, sem az Országgyûlés nem fogadta el. Az interpellációt ezért kiadtam a költségvetési bizottságnak. A bizottság jelentését I/1914/1. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

A bizottság az interpellációt megvitatta, és az interpellációra adott választ a bizottsági ülésen, az interpellált által tett kiegészítéssel, megalapozottnak minõsítette.

Megkérdezném a költségvetési bizottság elnökét, hogy kívánja-e a jelentést kiegészíteni, vagy a bizottságból bárki? (Senki sem jelentkezik.) Nem.

Tisztelt Országgyûlés! Sepsey Tamás képviselõ úr sem tartózkodik a teremben, ezért Akar László államtitkár urat kérdezem meg, hogy kíván-e szólni. (Akar László: Igen.) Megadom a szót Akar László államtitkár úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage