Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Elõzetesen, írásban egyetlen képviselõ sem jelentkezett szólásra. Kérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. Lippai Lajos úr... - tévedés történt. Mivel senki nem jelentkezett szólásra, tisztelt Országgyûlés, az általános vitát elnapolom, folytatására jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a tûz elleni védekezésrõl, a mûszaki mentésrõl és a tûzoltóságról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/1544. számon, a bizottságok együttes ajánlását T/1544/219. számon kapták kézhez.

Kérdezem Baráth Etele urat, a környezetvédelmi bizottság elnökét, kíván-e a bizottság elõadót állítani a tûz elleni védekezésrõl, a mûszaki mentésrõl és a tûzoltóságról szóló törvényjavaslat részletes vitájában. (Dr. Baráth Etele: Nem.) Nem kíván a bizottság elõadót állítani.

Tisztelt Országgyûlés! A törvényjavaslathoz benyújtott módosító javaslatok számára, illetõleg a törvényjavaslat szerkezetére figyelemmel javaslom, hogy az Országgyûlés a részletes vitát az elõterjesztés fejezeteinek megfelelõ megnyitással folytassa le.

Felkérem jegyzõ képviselõtársamat, ismertesse a részletes vita szerkezetére vonatkozó indítványt.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage