Boros László Tartalom Elõzõ Következõ

BOROS LÁSZLÓ jegyzõ: Tisztelt Országgyûlés! A költségvetési bizottság 1996. március 25-ei ülésén Sümeghy Csaba, Kósa Lajos és Varga Mihály képviselõtársaink, Fidesz, T/2211. számon benyújtott önálló indítványát, amely a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény módosítására irányul, nem vette az Országgyûlés tárgysorozatába. A Fidesz képviselõcsoportja kérte, hogy a tárgysorozatba-vétel ügyében az Országgyûlés határozzon. Erre kedden délután kerül sor.

A szociális bizottság 1996. március 27-ei ülésén Kávássy Sándor képviselõ úr, FKGP, H/2102. számon benyújtott önálló indítványát a Magyar Köztársaság és Ukrajna között a magyar-ukrán államhatár rendjérõl, a határkérdésekben való együttmûködésrõl és kölcsönös segítségnyújtásról szóló szerzõdés megerõsítésérõl alkotott határozat kiegészítésére nem vette az Országgyûlés tárgysorozatába.

És végül az alkotmányügyi bizottság 1996. március 27-ei ülésén Tímár György képviselõ úr, FKGP, T/2129. számon benyújtott önálló indítványát az országgyûlési képviselõk jogállásáról szóló 1990. évi LV. törvény módosítására nem vette az Országgyûlés tárgysorozatába. (Zaj. - Néhány képviselõ elhagyja az üléstermet.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage