Soós Károly Attila Tartalom Elõzõ Következõ

SOÓS KÁROLY ATTILA ipari és kereskedelmi minisztériumi államtitkár: Elnök Asszony! Tisztelt Országgyûlés! Tisztelt Képviselõ Asszony! A Newsweekben megjelent magyar melléklettel kapcsolatos megjegyzéseit megköszönöm. Azt hiszem, mindazok a javaslatok, amelyeket ön tett, komoly megfontolásra érdemesek: majd amikor az Ipari és Kereskedelmi Minisztérium propagandatervében elõirányzott módon ebben az évben más lapokban is meg fog jelenni magyar melléklet vagy egyéb magyar propagandaanyag, akkor ott majd - gondolom - ezekrõl a kérdésekrõl is lehet megfelelõ nyilatkozatokat tenni, cikkeket írni stb.

Õszintén szólva azt azonban nem értem, hogy azok a Newsweek említett számában elõadott és nagyon hasznos érvek, gondolatok, amelyek szerintem a magyar gazdaság vonzerejét növelik, miért állítandók szembe azokkal, amiket ön

elmondott. Ezt is meg azt is el kell mondani különbözõ alkalmakkor, és nem hiszem, hogy ezek a különbözõ elképzelések egymással ellentétesek lennének. Ezek egymást kiegészítõ elképzelések.

Még egyszer köszönöm a javaslatait. (Taps a bal oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage