Demeter Ervin Tartalom Elõzõ Következõ

DEMETER ERVIN (MDF): Köszönöm a szót.

Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Szeretném kérni a Magyar Demokrata Fórum képviselõcsoportja nevében az elnök urat, hogy képviselõcsoportunk személyi javaslatát terjessze a Ház elé.

Immáron hatodik hete, hogy négy olyan bizottság van a parlamentben, ahol a Magyar Demokrata Fórum országgyûlési képviselõcsoportja nem rendelkezik képviselõvel, ezért ebben a bizottsági munkában nem tud részt venni. Ez a rendellenesség jelentõsen akadályozza képviselõcsoportunkat a mûködésében.

Tisztelettel kérem az elnök urat, hogy a Házszabály 31. § (1) bekezdéséhez fûzött Hb/1995. február 2-i számú házbizottsági ajánlás alapján - mely önt felhatalmazza arra, hogy a képviselõcsoport-vezetõktõl beérkezett javaslatokat az állandó és ideiglenes bizottságok elnökeire, alelnökeire, tagjaira a házbizottságban történõ elõzetes bemutatás nélkül nyújtsa be az Országgyûlésnek határozati javaslatként - ennek alapján tisztelettel kérem, hogy a Magyar Demokrata Fórum személyi javaslatait szíveskedjen a Ház elé szavazásra elõterjeszteni.

Köszönöm. (Taps az MDF padsoraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage