Czoma Kálmán Tartalom Elõzõ Következõ

CZOMA KÁLMÁN (FKGP): Köszönöm, legfõbb ügyész úr, a válaszát, de itt a befektetõk azt várják, hogy ismerjék el azt, hogy tulajdonképpen valóban történt megtévesztés. A következõkkel tudom ezt alátámasztani. Itt van a közelben, a szomszédban, a Kálmán Imre utca és a Kozma Ferenc utca sarkán egy összedõlt, bontásra ítélt, bontás közben összedõlt ingatlan. Ez bizonyítja, hogy a Pillér milyen nagy értékû irodaházakat vásárolt a kisbefektetõk pénzén. Tudnám még sorolni tovább.

Az Andrássy út 60. szám alatti, jelen pillanatban üres ingatlan is a Pillér tulajdonát képezi - hál' Istennek üres, mert ezelõtt 40 évvel nem volt üres, tudja mindenki, hogy mi volt az Andrássy út 60-ban. Most üresen áll. De üresen áll az Akadémia utca 6. szám alatti ingatlan, a Victor Hugo utca 11. szám alatti ingatlan, amelyek így nem hoznak a befektetõknek semmiféle hasznot, így nem jutnak majd hozzá az ígért hozamhoz.

(15.20)

Itt tehát mindenképpen megtévesztésrõl van szó. A megtévesztést megint csak alá tudom támasztani azzal, hogy négy gazzal benõtt, építmény nélküli területet vásárolt a Pillér. Tehát a megtévesztés teljesen egyértelmû, és érthetetlen a II-III. Kerületi Bíróságnak az ítélete, hogy mégsem történt megtévesztés.

Igaz, hogy az ítélet még nem jogerõs, de lényegében elutasították a felpereseket. Ettõl függetlenül bízom a legfõbb ügyész úrban, és bízom az igazságban, elfogadom a válaszát. Köszönöm szépen. (Taps az FKGP és az MSZP padasoraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage