Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Megkérdezem a frakciókat, van-e kifogásuk az ellen, amit az államtitkár úr kért, hogy más szöveggel szavazzunk, mint ami az írásos elõterjesztésben szerepel. Tisztelettel arra kérem a minisztériumokat, hogy az ilyen jelzéseket próbálják idõben megtenni, hiszen ez a Ház mûködésében nem igazán szerencsés.

Amennyiben egyik frakciónak sincs kifogása az ellen, hogy az államtitkár szavainak a figyelembevételével szavazzunk, akkor ennek megfelelõen történik a szavazás. (Senki sem jelentkezik.) Jelzés nem érkezett egyetlen frakció részérõl sem, hogy ez ellen kifogást támasztanának. Ezért kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a szövetkezetekrõl szóló 1992. évi I. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot az egységes javaslat szerint. (Szavazás.) Köszönöm.

Kimondom a határozatot, az Országgyûlés 210 igen szavazattal, 83 nem szavazattal, 3 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.

(17.30)

Megkérdezem a képviselõcsoportokat, hogy kívánják-e szavazatukat megindokolni. (Dr. Szakál Ferenc jelentkezik.) Megadom a szót Szakál Ferenc képviselõ úrnak, Kereszténydemokrata Néppárt.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage