Toller László Tartalom Elõzõ Következõ

DR. TOLLER LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Teljesen egyetértek Torgyán Józseffel abban, hogy a jelenlegi helyzet - szó szerint idézem - teljesen abnormálisnak tekinthetõ. Teljesen abnormális azért, mert megint olyan napirend elõtti hozzászólást hallottunk, amely csírájában sem felel meg a Házszabály elemi követelményeinek.

A másik oldalról olyan napirend elõtti hozzászólást hallottunk, amikor frakcióvezetõ úr a per "Horn Gyula" és "Horn Gyuláék" kifejezést használja a Magyar Köztársaság miniszterelnökével szemben. (Kósa Lajos: Így hívják!) Ezt a hangnemet visszautasítom... Szórványos taps az MSZP padsoraiból.).., így nagy valószínûséggel otthon a macskákkal lehet beszélni.

A harmadik eleme pedig ennek az, hogy felületes mindenféle közelítése. Bizonyítható, hogy nincs ok-okozati összefüggés a munkanélküliség és a nyugdíjreform között. Valóban halaszthatatlan lenne az ügy akkor, ha Torgyán úrék is segítenének abban, hogy az államháztartás reformjaihoz javaslatokat tennének ahelyett, hogy olyan kritikákat fogalmaznak meg, amelyek teljesen alaptalanok.

Köszönöm. (Taps az MSZP padsoraiból.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage