Csépe Béla Tartalom Elõzõ Következõ

CSÉPE BÉLA (KDNP): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Kénytelen vagyok nagyon röviden egy helyreigazítást tenni... (Derültség a kormánypártok padsoraiban.)

Mondandóm elsõ felében lényegében nem Torgyán Józseffel vitatkoztam - ahogy Bauer Tamás állította -, hanem Petõ Ivánnal... (Derültség a bal oldalon.).., aki egyszer napirend elõtt azt mondta, hogy morálisan megkérdõjelezhetõ ennek a bizottságnak az egész mûködése. Azzal vádolta az ellenzéket, feleslegesen csapta ezt a nagy hûhót e körül az ügy körül... (Tiltakozások, zaj a bal oldalon. - Bauer Tamás tiltakozik.) De! A jegyzõkönyvbõl elõ lehet keresni: Petõ Iván napirend elõtt morálisan megkérdõjelezte ennek a mûködését. Békesi László pedig a hozzászólásában szintén arra hivatkozott, hogy Petõ Iván már fölvetette, és õ is ehhez csatlakozik. Én tehát ezzel vitatkoztam.

Ugyanakkor azt elismerem, hogy lényegében azt az általános kritikát is visszautasítottam - ezt elismerem -, amely itt szintén elhangzott Torgyán József részérõl, amelyben az egész bizottság munkáját szinte semmisnek ítélte. Erre vonatkozott az én megállapításom, miszerint van olyan kritika is, hogy ez sok hûhó semmiért. Ezt elismerem, ugyanakkor megismétlem: a másik dolog ahhoz a véleményhez szólt, amely morálisan megkérdõjelezte ennek a bizottságnak a mûködését. Köszönöm szépen. (Taps a jobb oldalról.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage